Badrumsinredning i Lessebo, Hovmantorp & Emmaboda

Varmt välkommen till Vatten & Värme i Emmaboda, hos oss hittar du ett brett utbud av badrumsinredning och vi är säkra på att det finns något för alla olika smaker och preferenser. Även om vår butik ligger i Emmaboda så har vi kunder i en stor omkrets, bland annat från Nybro, Hovmantorp och Lessebo med omnejd. I Lessebo hittar du även vår filial som bidrar till en lokal närvaro. Bland våra kunder hittar man kommuner, fastighetsägare, företag, industrier och privatpersoner och de arbeten vi utför är allt från badrumsrenoveringar och mindre ombyggnationer till droppande kranar och större entreprenadprojekt. Med andra ord är inget jobb för litet eller för stort för oss och vi är säkra på att vår långa erfarenhet och djupa kompetens är bidragande orsaker till att våra kunder uppskattar oss.

Heltäckande inom badrumsinredning och VVS

Förutom det mesta inom badrumsinredning så kan vi även erbjuda försäljning av bland annat rördelar, reservdelar, blandare och dylikt men likaså tillhandahåller vi service inom det mesta på området vatten, värme och avloppsledningar. Våra erfarna och certifierade rörmokare hjälper dig i Emmaboda, Lessebo, Nybro och Hovmantorp med omnejd med värmepumpservice, vattenläckor och andra akuta problem rörande området VVS.

Är du nyfiken på vårt sortiment av badrumsinredning? Välkommen in till Industrigatan 12 i Emmaboda så hjälper vi dig gärna!

Se mer om vad vi erbjuder på Badplatsen.se